keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Laidunkierros yksin ja vieraita kanalassa

Sunnuntaina keräsimme aitalangat ja liittimet pois. Maanantaina naapurin mönkkärin ja rankakärryn avulla seipäät.

Apila kukkii vielä.

Vaikka on ruutikuivaa, niin tatteja ja rouskuja pukkaa. Alkukeväästä oli myös kuivaa, eikä niityllä ollut yhtään korvasieniä kuten viime keväänä. Viime vuonna tuli myös mesimarjoja, tänä vuonna ei yhtään.

Ruska-aika.

Pojat pisteli reippaasti pajut ja muut. Hyvin pysyi vesakko kurissa. Mitään jälkiraivauksia ei tarvita. Ainoastaan mietityttää, että pitäisikö jääneitä heiniä jälkiniittää?

Vadelma on jäänyt pojilta huomaamatta.

Onhan meillä vielä lampaita. ;) Tässä erittäin rakkaalta ystävältäni & kummipoikamme äidiltä synttärilahjaksi saamani ihana lammas.

Orvokin munimattomuuskausi päättyi eilen! Tänään kuitenkin tuli taas vain yksi muna, sillä nyt munintatykki Talvikki ei jostain syystä muninut... Tämä kuva on otettu kanalan sisältä luukusta ulos.

Tänään kukko alkoi iltasellä kääkättää orrella. Menimme kurkistamaan onko Onni-kissa kiusaamassa, mutta mitään ei näkynyt. Kanojen juoma-automaatti kuitenkin pulputti ikäänkuin joku olisi hörpännyt vettä. Laudan rakosiin turpeeseen on parina päivänä lattian alta ilmestynyt reikä. Liekö jokin hiiri käy kanalassa ryypyllä? Laitoimme nyt reiän päälle kiven. Täytyy ajan kanssa nikkaroida rako laudalla umpeen.

1 kommentti:

  1. Vai hiiri käy baarissa siellä :-D No eipä ihme että Onniakin kiinnostaa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa aina!