perjantai 15. kesäkuuta 2012

Rohmu

Nyt oli vihdoin aikaa keskittyä tähän samsung galaxy laitteeseen. Taisin hoksata miten tällä saa kuvia tänne bloggeriin.

Kuva on pikipäin niityltä räpsäisty. Etualalla on Rohmu-pässi, joka tuli uteliaana nuuhkaisemaan minua.

Huomattiin aikaisemmin, että pässit taitavat pelätä vieraita. Asia sai tänään vahvistuksen, kun naapurista kävivät lampaita katsomassa. Pässit oli palailemassa talliin laitumelta, mutteivät uskaltaneet tulla vieraat kuulleessaan ja nähdessään. Vasta kun kuulivat minun äänen uskalsivat kipittää talliin.

Mikäli tämä kuvan postaus vihdoinkin onnistuu, niin huomenna luvassa pässikavalkaadi.

1 kommentti:

  1. Joo onnistui ja hyvältä näyttää. Tässä voi kahdella tavalla liittää kuvia, joko valita galleriasta tai sitten ottamalla kuvan kun kirjoitat bloggausviestiä. Video ei voi upottaa mutta vaan linkkinä liittää siten että video on jo youtubeissä. Perusta youtubetili Lantto niitylle ja voit youtube appsin avulla ottaa vifeon ja lähettää youtubiin. Laite vaa ei suostu online niitä videoita lähettää vaan haluaa wifin siirtämisen. Voit myös kaapelilla siirtää videot tietokoneeseen ja sitten youtubiin. Kaksi mahdollisuutta on vielä: bambuser kanava ja dropbox. Löydät molempien appsit play kaupasta. Ovat ilmaisia.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa aina!