keskiviikko 22. elokuuta 2012

Paimen ongelmia

Meillä on taas tuo paimen kronannut melkein viikon päivät, joten ei ihme, että pässi oli karussa. Paimen on osittain jäänyt varjoon jo iltapäivällä. Kokonaan se on ollut varjossa ilta seitsemästä, josta alkaen pässit on olleet niityllä ilman sähköä.

Karkailun jälkeen siirsimme paimenen "kauas" naapurin rajalle ja laitoimme sähkön kiertämään vain kahta alinta lankaa. Nyt paimen on valossa n. klo 21. Olemme myös yöksi ottaneet sähkön pois päältä virtaa säästääksemme. Muutokset tuntuvat auttavan, sillä eilen illalla aidasta tuli ihan tuntuva tälli vielä ilta kymmenen maissa.

Toivotaan, että karkaileva pässikin muistaa taas kunnioittaa lankaa. Naapuri kertoi sen tulleen ahnaasti popsimaan heidän nurmikkoa ja hän oli saanut silittääkin sitä. Kun muut pässit eivät olleet tulleet oli karkulainen nuuhkaissut lankaa ja painattanut takaisin omalle puolelle todettuaan, ettei säkäriä tule!

Liekö seuraavana aamuna aidan korjaustoimenpiteiden jälkeen naapuriin mennessään Lempi-pässi saanut tällin, koska ei omin avuin enää uskaltanut tulla takaisin.

Alla olevassa kuvassa naapurin tontti siintää houkuttelevana niityn itärajalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa aina!