torstai 2. elokuuta 2012

Usko-Eevertti

Usko-Eevertti sai pässeistä ensimmäisenä nimen, koska se oli heti tullessaan rohkea ja hanakka tekemään tuttavuutta. Laitumelle päästyä sen käytös on muuttunut ja se on ehkä jäänyt jopa hieman taka-alalle.

Leolle on käynyt juuri päinvastoin. Siitä on kehkeytymässä oikea häirikkö! Minusta näytti yksi päivä, kun Leo ja Usko-Eevertti pamauttivat päitä yhteen, että Leo meinasi sen jälkeen hypätä Uskon selkään.

Ville meni yksi päivä laitumelle testaamaan puskeeko Leo häntä vai yrittääkö se puskea vain minua. Taisin juuri ja juuri ennättää sanoa, että ei Leo laitumella mitään puske vaan tallissa tai "tarhassa", kun se jo yritti rynnistää minua päin!

En ollut vielä silloin huomannut Annikan vinkkiä kommenteista ja nappasin Leoa tas niskasta. Puskeminen jäi yritykseksi ja Leo rupesi "muina miehinä" nyhtämään ruohoa.

Seuraavana päivänä, kun Leo otti taas pakkia puskeakseen tamppasin jalalla kolme kertaa maahan niin, että tanner tömisi! Leo ja kumppanitkin olivat hieman hölmistyneitä ja Leon pukitus loppui alkuunsa. Jalan tömistys tuntuu siis ainakin vielä tällä erää toimivan!

Tänään Leo pääsi miltei yllättämään Villen laitumella, joka ehti juuri ja juuri väistää pukkaavan pässin. Leoa saa tosiaan pitää nykyään silmällä ettei käy vahinko. Usko-Eevertti ja muut pässit sitä vastoin ovat vielä turhankin hellyttävän kilttejä ajatellen, että niiden elonpäivät käyvät vähiin...

4 kommenttia:

  1. Voi kuinka siitä "Jasminin" Leosta on tullukkaan ilkikurinen :) Jospa se otti mallia liikaa tytöltä joka sen nimesi :D
    (ps. Juha on ollut torstaista asti jyväskylän ralleissa ja mä oon ollu sitten kipeenä siitä lähtien, tasan ei mee nallikarkit :( )

    VastaaPoista
  2. Ehkä Leolla on Jasminia ikävä. ;-) No voi, harmi kun just nyt sairastuit, kun toinen on pois auttamasta. Pikaista paranemista!

    VastaaPoista
  3. Nyt kirjoitan jo kolmas kerta kommentin. Tämä kone ei ole tänään kovin yhteistyöhalukas. Vielä yksi niksi. Jos on keppi kädessä, mitä kamnattaa olla, laita sitä pässin kaulaan vasten ja käännä nopeasti eläin taaksepäin. Eläin tuijottaa näin tyhjyyttä ja taistelutahto voi mennä pois. (tai sityen ei ja se kääntyy ja yrittää uudestaan)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ok. Onneksi tältä erää on rauhoituttu, eikä puskuyrityksiä ole tapahtunut viikkoon. Liekö sateet lamaannuttaneet pässitkin hieman.

      Poista

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa aina!