keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Leo

Leo on toinen mustista pässeistä. Luttisesta sen erottaa nykyään selvästi koonsa puolesta. Siinä missä tuntuu, että Luttinen ei kasva ollenkaan, niin Leo kasvaa silmissä. Koon lisäksi selkein eroavaisuus on takajaloissa, jotka Leolla on kokonaan mustat.

Leo jäi pässilaumassa aluksi taka-alalle muutaman muun nimettä jääneen pässin kanssa, mutta juhannuksenahan siskoni lapset nimesivät pässin Leoksi, koska se taisi jo silloin tulla laitumellakin etujoukoissa tervehtimään.

Leolla on ilmenyt myös erityinen taito, jota vain Luttinen joskus matkii. Leo nimittäin osaa nousta takajalkojensa varaan lehdeksiä hamutessaan.

Pari päivää sitten pässit käyttäytyivät melko villisti iltaleivän aikaan. Päätimme vähäksi aikaa lopettaa iltaisen leivänjakelun, kun pässit seuraavat meitä muutenkin innokkaina sisälle.
Eilen illalla pässit olivat super villeinä. Pukkaista muksauttelivat toisiaan ja menivät edestakas lampolaan ja ulos. Lampolasta ulos tullessaan Leo meinasi ekaa kertaa puskea minua! Se otti kolme kertaa asennot ja lähti tulemaan. Taisin jotakin ärräpäätä sille kailottaa ja poika pysähtyi joka kerta ennen minua.

Iltaleivät on nyt tosiaan jäissä, jos niitä jo puskemalla vaaditaan. Annetaan niille leipää ihan jossain muussa tilanteessa.


2 kommenttia:

  1. No niin, samsungilla otettu pystykuva näyttää lähettäessä tulevan tänne vaakaan...

    VastaaPoista
  2. Minäkin olen tuo pystykuva asia huomannut. Laitteessa saa kyllä kuvaa käännetty mutten tiedä onnistuuko kuvan kääntämist bloggerissa myös.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa aina!