sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Ja sitten heitä oli seitsemän...

Herra Metersson ja Kaksjakymmenen lähtivät perjantaina aamutuimaan autuaimmille laidunmaille... Siinä ei kauan nokka tuhissut, kun suloinen elämänmuoto oli vain pala elotonta lihaa riistapusseissa pakastimessa. Meterssonin ruhopaino oli vain 10 kg, mutta Kaksjakymmenen ruhopaino oli 20 kg. Kyllä tuli taas syyllinen olo, vaikka Meterssonin teurastusta voi puolustella sillä, että se todennäköisesti kärsi jalastaan.

Onneksi jäi vielä seitsemän pässiä rapsuteltaviksi. Nyt lauma on mukavan tasakokoisen näköinen. Lauman liikkumista on ilo seurata, kun siellä ei ole silmiinpistävän pientä kaveria nilkuttamassa. Lauma tuntuu myös viihtyvän nyt enemmän laitumella ja jopa liikkuvan hieman enemmän, vaikka aika hyvin ne on muutenkin liikkuneet. Tuntuvat paljon aktiivisemmalta porukalta kuin viime kesän nuoremmat pässit.

Täplä-Ukkonen

Poskiparta

Sulo ja lauma


Harmoninen lauma sunnuntai-iltalaitumella n. klo 22

2 kommenttia:

  1. Hyvää matkaa taivaslaitumelle Metersonille ja Kaksjakymmenelle! Kyynel vierähti poskelle kirjoitusta lukiessa ja Täplä-Ukkosen suloista naamaa tuijottaessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä "syö lihaa, jonka tunnet" on hieman henkisesti raskaampi tuotantomuoto kuin anonyymin vakuumipaketin osto, mutta keitellään sitten teillekin maistuvaa lammassoppaa... ;) Rakkaat terveiset!

      Poista

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa aina!